|  

Despre noi

Orice construcție pornește de la o idee.

Noi o punem în practică.

Având sute de colaborări cu instituții publice și constructori privați, noi punem bazele unor proiecte reușite datorită experienței acumulate de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, orice proiect care pare imposibil de dus la bun sfârșit, pe noi ne ambiționează și ne determină să găsim cea mai bună soluție pentru realizarea lui.

Știm cât de importantă este pentru clienții noștri respectarea tuturor cerințelor proiectului și mai ales a termenelor limită, de aceea Viz Construct are o echipă tânără și entuziastă care răspunde cu succes cerințelor existente pe piață, se adaptează la solicitările clienților și livrează la timp soluțiile tehnice potrivite pentru fiecare cerință în parte.

Echipa Viz Construct este formată în jurul unui set de valori morale bine definite, de care ține cont în orice situație. Abordăm cu profesionalism orice proiect, indiferent de mărimea acestuia și de resursele pe care le implică.

Seriozitatea noastră este vizibilă în toate stadiile de dezvoltare a proiectelor. De asemenea, pentru noi, corectitudinea este foarte importantă, în egală măsură față de clienți, de colaboratori sau de colegii din domeniu.

Echipa Viz Construct

Echipa noastră

Echipa Viz Construct este formată din numeroși specialiști în domenii conexe construcțiilor, care reușesc întotdeauna să colaboreze cu succes și să livreze la timp cele mai exigente proiecte.

Aceștia își pun vastele cunoștințe în slujba proiectului dumneavoastră pentru a se asigura că totul este realizat ca la carte.

Echipa noastră este formată din:

Ingineri proiectanți
specializați în arhitectură, construcții civile, instalații și drumuri

Ingineri specializați în întocmirea devizelor
pentru următoarele domenii: arhitectură, construcții civile, instalații, drumuri, restaurare monumente istorice

Specialiști în consultanță
pentru achiziții publice

Testimoniale clienți

Am lucrat cu Răzvan și îi mulțumesc pentru că s-a pliat pe nevoile proiectului nostru, că a avut răbdarea, timpul și înțelegerea să ducă lucrurile la bun sfârșit. Succes Răzvan și ne vedem la următorul proiect!

Ing. Cristian Lintz
Federal Expert Company

Am ales să colaboram cu Viz Construct Specialist ca furnizor de servicii de consultanță, întocmire devize și oferte financiare și tehnice, în vederea participării la licitații în sistemul SEAP, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței personalului.

Totodată, echipa Viz Construct Specialist, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, punctual. În concluzie, recomand compania Viz Construct Specialist ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite.

Daniel Popescu
Hix Consulting

Viz Construct, în colaborările avute cu Algero Engineering SRL, a dat dovadă întotdeauna de promptitudine, corectitudine și calitate a lucrărilor livrate. De asemenea, personalul a fost întotdeauna disponibil și amabil, soluționând cu calm și inovație orice problemă, aducând o contribuție semnificativă asupra proiectului, prin propunerile înaintate în vederea optimizării proiectelor atât din punct de vedere tehnico-economic, cât și tehnologic. Dacă doriți ca proiectul dumneavoastră să fie tratat cu maximă seriozitate și produsul final să fie unul de calitate superioară, recomand cu încredere firma Viz Construct Specialist.

Lucian Aliciuc
Algero Engineering

Recomandăm Viz Construct pentru serviciile lor de înaltă calitate și profesionalism. Vom apela și pe viitor cu încredere la firma Viz Construct. Le dorim mult succes în toate proiectele!

Ionut Rădulescu
Director S.C. Frisomat SA

Am colaborat cu firma SC VIZ CONSTRUCT de multe ori și intenționăm să colaborăm în continuare pentru că suntem foarte multumiți de atitudinea, corectitudinea și profesionalismul lor. Le mulțumim celor de la VIZ CONSTRUCT SPECIALIST atât pentru numeroasele licitații în SICAP pentru care ne-au întocmit documentele de calificare, propunerea tehnică, devizele, căt și pentru licitațiile în SICAP câștigate. Recomandăm această firmă celor care iși doresc rezultate la licitații în domeniul constructiilor, precum și la alte tipuri de licitații sau ofertări din mediul privat.

SC RALF TENIS CLUB SRL

Consultanță, Proiectare și Întocmire devize

Doriți o ofertă personalizată care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră?


Aflați mai multe despre serviciile noastre